Penningmeester STC 2019/2020

Hoi ik ben Jelle van Dijk, 21 jaar en penningmeester van Serve the City Tilburg voor dit jaar.
Oorspronkelijk kom ik uit Sint-Oedenrode maar ik woon als sinds 3 jaar in het mooie Tilburg.
Sinds afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de bachelor International Business Administration en daarnaast speel ik in mijn vrije tijd hockey.
Voordat ik aan mijn master ga beginnen wilde ik graag wat extra praktische ervaring opdoen en mijzelf daarnaast wat extra tijd geven om de juiste master te kiezen.
Nou dat ben ik, maar wat houdt penningmeester bij Serve the City Tilburg nou in?
Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van Serve the City Tilburg.
Ik maak een kloppende begroting, verwerk uitgaven in de boekhouding en presenteer de resultaten ieder kwartaal in een verslag.
Als penningmeester doe je een hoop praktische ervaring op.
Je krijgt ervaring met het bijhouden van een boekhouding, leert beslissingen nemen over waar StC geld aan uit moet geven en je verbetert je vaardigheden op het gebied van punctualiteit.
Erg handig en een waardevolle toevoeging aan je CV.
Naast penningmeester ben ik ook coördinator van de commissie Serve the Grey waarbij wij leuke activiteiten bedenken voor de ouderen van Tilburg.
Dit kunnen grote activiteiten zijn zoals een casino avond, maar ook kleine, bijvoorbeeld het wekelijks wandelen met ouderen van een woonzorgcentrum.
Serve the Grey is een enorm leuke commissie met een doelgroep die je met een kleine inspanning heel veel plezier kan brengen.
Dit soort vrijwilligerswerk is lekker laagdrempelig maar levert veel op, kortom echt een aanrader voor iedereen!
Mocht je nou graag iets meer praktijkervaring opdoen op economische gebied, daarnaast graag nieuwe mensen leren kennen en enthousiast zijn om de minderbedeelden van Tilburg een dagje in het zonnetje te zetten?
Dan is de functie Penningmeester iets voor jou.
Naast dat het goed staat op je cv en je je netwerk kunt vergroten levert het ook nog eens enorm veel voldoening op.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close